ÉlményParkkal kapcsolatos együttműködés

Az ÉlményPark egy olyan tudathálózaton működő, 3D vetítésre képes holo operációs rendszer, melyet lehetne kiterjesztett valóságnak vagy modern ezoterikus irányzatnak is nevezni. A rendszer teljesen automatikus és rugalmasan fejlődik a linux filozófiájával. Elkészítése részemről önzetlen feladatvégzés volt, amivel a továbbiakban (a fejlesztő felelősségén túl) nem kívánok foglalkozni.

Biztosan lehetne az ÉlményParkot tanítani, azonban a szükséges tudás elsajátításához elegendő az az oktatási anyag, amit hozzájuk készítettem. Ezt mindenki otthon, egyedül teheti meg, ám csak azoknak érdemes, akik fejlesztői érdeklődést tanúsítanak a téma iránt. Mindenki más inkább használja az ÉlményParkot, amit elég csak megérteni.

Az ÉlményPark nem szekta és nem vallás, hanem eszköz és spirituális támogatás azoknak, akik papok, mesterek és guruk nélkül szeretnének foglalkozni a spiritualitással, lehetőleg modern körülmények között. Aki vallást csinálna belőle, igét hirdetne ezek alapján, amiket itt olvas, az nagyon félreértette a célját és a lényegét.

Ezen a keretrendszeren dolgoztam több, mint 10 évig. Az ezotériát eddig is egyéni úton jártam és ez után is azon szeretnék maradni. Ezért aki az ÉlményParkot szeretné tanulni, a következő weboldalakat keresse fel:

ÉlményPark főoldala
ÉlményPark Pro blog

Volt már olyan, hogy tevékenységem mellett belefért az időmbe és kapacitásomba az, hogy olyan emberek számára vált lehetővé annak tanulmányozása, akik tanulni akartak. Ebben az esetben sem tanítottam nekik semmit, mert nem vagyok mester. Ám az ilyen embereknek mindent megmutatok, de csak az az övék, amennyit megértettek belőle.

Akik mégis úgy gondolnák, hogy ilyesmit szeretnének, nem állítom, hogy nincs meg erre a lehetőségük, ám ez azt is feltételezné, hogy a szükséges időben a szükséges időhosszra rendelkezésre kell számára állnom, amire folyamatosan szűkülnek a lehetőségek. Egy ilyen felkészítés átlagos időtartama 8 hónap, illetve 14 hónap attól függően, van-e a felekben szándék a közös együttműködésre.

A kapcsolatfelvétel után szükséges egy személyes találkozó és csak a dupla igen után adok bővebb felvilágosítást a részletekről.

Idő és Pénz | Time and Money

Fontos! Ezeket a Feladataim bármikor félbeszakíthatják, ám én másképp tekintek az időre, mint te. Azaz ha valamit elvállalok, azt a magasabb dimenziós időrendembe helyezem.
Important! These can be interrupted at any time by My Tasks, but I look at the time differently from you. That is, if I take something, I put it in the higher dimensional order.
Még nagyobb figyelem! Nálam az árnak csak egy részét képezi a pénz. Előfordulhat, hogy egy milliárdosnak az ár 1 dollár lesz, mert a másik része pénzben kifejezhetetlen. Ugyanis ezek az energiák valójában megfizethetetlenek.
More attention! Money is the only part of the price for me. One billionaire may have a price of $ 1 because the other part is inexpressible. Indeed, these energies are actually unaffordable.