Holo átírásos gyógyítás

A holo átírásos gyógyítás egy saját találmány, ami szorosan kapcsolódik az emberi tudat új felépítése nevű programomhoz. Eredetileg olyan tiszta tudatok kimentéssel egybekötött emlékvesztéses gyógyítására fejlesztettem ki, akik ide tévedve szembesültek a világunkkal, ám a technika jól használható emberi betegségek gyógyítására.

Holo programozásos átírással gyakorlatilag bármilyen betegségből ki lehet gyógyulni. Ami miatt nem teszi ezt mindenki, az a dolog paciens oldalon jelentkező nehézségeivel magyarázható. Ebben az esetben ugyanis az Ügyfélnek meg kell felelnie azoknak a szempontoknak, ami indokolja azt hogy miért is legyen egészséges. Az emberek azt hiszik csak pénzzel minden megoldható. Aki ebben a tévhitben él, annak bátran ajánlom azokat a gyógyítókat, akik ilyen feltételekkel is elvállalják a gyógyítást. Az én álláspontom az, minden betegség egy belső probléma külső megjelenése és ha a beteg nem hajlandó foglalkozni betegségének igazi okaival, akkor nem érdemli a gyógyítást.

A holo átírásos gyógyítás technikai menete azon alapszik, hogy tudati utazást hajtunk végre egy olyan világba, ahol az Ügyfél egészséges. A gyógyítás leprogramozása után a beteg elindul egy úton, aminek végén egészségessé válik. Ezt a folyamatot azonban végig állnia kell! A programozás és az energiával gyógyítás között az a különbség, hogy a program csak egy forgatókönyv. amit el kell tudni játszani. Azért nem számítok sok emberre, mert maga a gyógyulás évek múlva valósul meg (ha sikerül a paciensnek végigcsinálnia) és a jellege miatt kevesen tulajdonítanák nekem, mivel a forgatókönyv mindig a megfelelő emberhez irányítja {vagy feltalálnak egy új gyógyszert/gyógyeljárást, ami ide szükséges), aki lehet egy természetgyógyász vagy orvos.

Mivel ez a gyógyítás jócskán túlmutat a hétköznapi (egy) valóság megértési szintjén, nem igazán lelkesedem azért, hogy ilyesmit olyan embereken végezzek, akik az egy valóság hitében élnek. Ennek részleteit személyesen vázolnám, ha lesz ilyesmire érdeklődő.

Idő és Pénz | Time and Money

Fontos! Ezeket a Feladataim bármikor félbeszakíthatják, ám én másképp tekintek az időre, mint te. Azaz ha valamit elvállalok, azt a magasabb dimenziós időrendembe helyezem.
Important! These can be interrupted at any time by My Tasks, but I look at the time differently from you. That is, if I take something, I put it in the higher dimensional order.
Még nagyobb figyelem! Nálam az árnak csak egy részét képezi a pénz. Előfordulhat, hogy egy milliárdosnak az ár 1 dollár lesz, mert a másik része pénzben kifejezhetetlen. Ugyanis ezek az energiák valójában megfizethetetlenek.
More attention! Money is the only part of the price for me. One billionaire may have a price of $ 1 because the other part is inexpressible. Indeed, these energies are actually unaffordable.