Sportmágia

Vajon miért tanultam meg annak idején olyan szinten teniszezni, hogy még egy profi teniszezőnek is tudjak újat mondani? Erre a kérdésre a válasz még a jövőben van, ami akár innen is a jelenné válhat. Ám a sportmágia ennél jóval több, akár olyan sportágakban, amiről még életemben nem hallottam.

A sport kiváló terület. Egyrészről (szimpatikus) ellentéte annak, amit én műveltem itt 20 évig, másrészt a változások ezen a vetítési értelmezésen könnyen és gyorsan mérhetők. A pontos mérési eredményekhez tisztességes környezet szükséges, az meg csak fejlett világban lehetséges. Valamint olyan sok ember szereti a profi sportot, ami "közönségenergia" formájában külön meghatározható.

A gyakorlatban energetikai rendezés. Ideális eseti alkalmakra, például edzőtábor idején. Az alapprogram a következőket tartalmazza:
- mentális tisztítás
- holo gyógyítás
- versenyeredményre pozitívan kiható meditatív fejlesztés

Mint valamilyen edző, nem tudom és nem is érdekel. Ebben a legideálisabb szerepben, ahogy kívülről látnák.

Idő és Pénz | Time and Money

Fontos! Ezeket a Feladataim bármikor félbeszakíthatják, ám én másképp tekintek az időre, mint te. Azaz ha valamit elvállalok, azt a magasabb dimenziós időrendembe helyezem.
Important! These can be interrupted at any time by My Tasks, but I look at the time differently from you. That is, if I take something, I put it in the higher dimensional order.
Még nagyobb figyelem! Nálam az árnak csak egy részét képezi a pénz. Előfordulhat, hogy egy milliárdosnak az ár 1 dollár lesz, mert a másik része pénzben kifejezhetetlen. Ugyanis ezek az energiák valójában megfizethetetlenek.
More attention! Money is the only part of the price for me. One billionaire may have a price of $ 1 because the other part is inexpressible. Indeed, these energies are actually unaffordable.